Vacatures Verzorgende IG Emmen

  Regio Emmen zoekt de verzorgende IG

  Werk je graag met ouderen en werk je graag in de ouderenzorg van Emmen? In dat geval heb je geluk want het gaat goed in de banenmarkt. Veel bedrijven, organisaties en instellingen zoeken namelijk verzorgenden IG. In heel Nederland is de trend te zien en vinden instellingen steeds moeilijker goede verzorgenden IG die de organisatie een stapje de goede weg op kunnen helpen met passie voor ouderenzorg.

  Wat ga je doen als verzorgende IG?

  Een verzorgende IG heeft een mbo opleiding afgerond en mag een aantal zorgingrepen zelfstandig uitvoeren. Dit maakt het beroep als verzorgende IG voor veel mensen daarom erg interessant. Daarnaast is het werken met mensen ook een grote plus. Dit betekent dat je veel op pad bent om de dagelijkse zorg bij mensen in de regio Emmen te kunnen verlenen. Geen computerwerk, maar mensenwerk! Dit is wat VIG'ers zoeken en kunnen krijgen in de regio Emmen.

  Openstaande vacatures verzorgende IG

  Regio Emmen heeft veel werk in de zorg. De ouderenzorg is met name goed vertegenwoordigd in de regio. Dit heeft deels te maken met de vergrijzing van het gebied. Om optimale zorg te kunnen blijven leveren zijn echter niet alleen verzorgende IG'ers nodig. Ook verpleegkundigen, psychologen en psychiaters zijn nodig in de ouderenzorg. Vacatures voor de functie verzorgende IG kun je vinden op Geneesouderen.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen