Collega psychologen gezocht in Lelystad

  Werken in Lelystad als psycholoog

  Psychologen worden overal in Nederland gezocht, ook in Lelystad. Flevoland is namelijk hard op zoek naar professionals die zich willen inzetten in de zorg. Niet alleen in de ouderenzorg, ook bijvoorbeeld voor de verslvaingszorg, ziekenhuizen en geestelijke gezondheidszorg. Met name topprofessionals worden gezocht. Dit zijn doorgaans de BIG-geregistreerde psychologen, dus de GZ-psychologen en klinisch psychologen. Ook psychotherapeuten worden gezocht, echter in mindere mate. De zoektocht naar psychologen kent een stroomversenlling doordat de economie aantrekt én Nederland hard aan het vergrijzen is. Dit betekent dat er steeds meer personeel met pensioen gaat, terwijl er steeds minder jongeren zijn die de banen kunnen overnemen.

  Complexe ouderenzorg

  Naast de vergrijzing en economische groei is de vraag naar complexe ouderenzorg ook toegenomen. Ouderen worden steeds ouder. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Zo hebben hoogbejaarden vaak complexe zorg nodig. Hoogbejaarden hebben veel vaker last van meerdere complexe problemen, zowel psychisch als fysiek. De combinatie komt dus vaak voor waardoor zorgprofessionals veel kennis moeten hebben van ouderenproblematiek én vaak intens moeten samenwerken met de overige professionals, bijvoorbeeld psychiaters, klinisch geriaters, verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

  Vacatures in Flevoland

  In de provincie Fevoland is GGz Centraal de grootste instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Bij GGz Centraal is men haastig op zoek naar psychologen in de ouderenzorg maar ook psychiaters voor de ouderenpsychiatrie. Daarnaast zijn er nog veel andere organisaties en instellingen die hard op zoek zijn naar (BIG) geregistreerde psychologen.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2018 Geneesouderen