Regio Almere zoekt psychiaters

  Werken als psychiaters in de regio Almere

  Vacatures voor psychiaters komen in Flevoland steeds vaker voor. Ook regio Almere zoekt steeds vaker naar goede psychiaters die willen werken in de psychiatrie. Er zijn in de psychiatrie verschillende onderdelen en divisies die psychiatrische patiënten helpen. Psychiaters in de ouderenpsychiatrie helpen ouderen en hoogbejaarden met het begeleiden en genezen van psychiatrische ziektebeelden. Zo kunnen ouderen met bijvoorbeeld angsklachten in gesprek komen bij een psychiater. 

  Psychiaters in Almere

  Werken in de regio Almere als psychiater kan interessant zijn voor psychiaters die graag van een uitdaging houden en willen werken in een dynamische werkomgeving. In Almere wordt de ouderenpsychiatrie hoofdzakelijk geleverd door de ggz instelling GGz Centraal locatie De Meregaard.

  Openstaande vacatures voor psychiaters in Flevoland

  In de provincie Flevoland zijn ggz instelling haastig op zoek naar nieuwe psychiaters. De provincie heeft een aantal voordelen ten opzichte van overige provincies in Nederland. Zo ligt Flevoland relatief dicht bij de Randstad en overige grote steden. Daarnaast wonen er in Flevoland vrij veel jonge mensen en jonge gezinnen. De provincie vergrijst dus minder snel dan bijvoorbeeld de provincies Limburg en Groningen. In de regio Almere zijn er meerdere openstaande vacatures beschikbaar voor psychiaters.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2018 Geneesouderen