Regio Apeldoorn zoekt collega's in de psychologie

  Werken als psycholoog in Apeldoorn

  Psychologen worden hard gezocht in de regio Apeldoorn. Veel instellingen en organisaties zijn hard op zoek naar medewerkers en collega's in de ouderenzorg, de geestelijke gezondheid en zorg in het algemeen. Met name BIG-geregistreerde psychologen worden hard gezocht. Het gaat in dit geval om psychologen die een postmaster opleiding hebben afgerond, dit zijn doorgaans GZ-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen.

  GZ-psycholoog in de regio Apeldoorn

  Vacatures voor psychologen schieten als paddenstoelen uit de grond. In de regio Apeldoorn zijn verschillende organisaties die deze professionals zoeken. Zo zoekt Mindfit, een onderdeel van de Dimence Groep naar ervaren GZ-psychologen. Ook zoekt GGNet, de ggz instelling van de regio medewerkers in de psychologie.

  Aan de slag als GZ-psycholoog

  Een GZ-psycholoog heeft na de studie psychologie nog een extra opleiding gevolgd. Deze postmaster opleiding kan gevolgd worden bij instellingen die zich bezighouden met geestelijke gezondheidszorg.

  Werken in de regio

  In heel Nederland zijn bedrijven, organisaties en instelling hard op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor de ouderenzorg. Ook ggz instellingen zoeken medewerkers, met name medewerkers die hoofdbehandelaar kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor psychiaters, GZ-psychologen, klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast wordt er ook steeds meer actief gezocht naar sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundigen ouderenpsychiatrie.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen