Regio Arnhem heeft vacatures in de ouderenzorg

  Regio Arnhem zoekt collega's in de zorg

  Vacatures in de ouderenzorg blijven zich positief ontwikkelen, met name in de aantallen. Dit is voor vrijwel heel Nederland de trend, zo ook voor de regio Arnhem waar veel instellingen en organisaties op zoek zijn naar professionals in de ouderenzorg. Denk bijvoorbeeld aan de functies psychiater, GZ-psycholoog en klinisch psycholoog. Ook wordt er gezocht naar nieuwe medewerkers in de verpleegkunde, denk aan de geriater verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Regio Arnhem staat bekend als een dynamische omgeving waar veel onderzoek plaatsvindt. Niet alleen in Arnhem zelf, ook in de nabij gelegen steden Nijmegen en Deventer.

  Vacatures in Arnhem en omgeving

  In Arnhem zijn veel werkgevers op zoek naar nieuwe collega's in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan het ziekenhuis Rijnstate Arnhem en ggz instelling Pro Persona waar psychiaters, GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten worden gezocht, ook voor de ouderenzorg.

  Regio Arnhem als aantrekkelijk werkgebied

  In zowel Arnhem als Nijmegen bevinden zich veel scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de hogescholen van Arnhem en de unviersiteit van Nijmegen. In dit wetenschappelijk klimaat kunnen professionals optimaal profiteren van kennis en mogelijkheden.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen