Klinische Geriatrie vacatures in Venlo

  Werken als klinisch geriater in Venlo

  In Venlo zoeken instellingen en ziekenhuizen naar klinisch geriaters. In heel Nederland is het beroep in de geriatrie een schaarste beroep. Dit betekent dat er veel te weinig geriaters zijn voor de aantallen openstaande vacatures. Er zijn dus meer vacatures dan er klinisch geriaters zijn. Instellingen en ziekenhuizen in de afgelegen en dunbevolkte gebieden van Nederland zoeken extra lang naar nieuwe zorgprofessionals. Dit heeft met een aantal factoren te maken. Zo willen er minder mensen wonen en werken in gebieden waar weinig faciliteiten zijn. Daarnaast heerst de gedachte dat het werkklimaat minder uitdagend is bij instellingen in dunbevolkte gebieden. Ook Noord-Limburg is een gebied waar relatief weinig mensen wonen. Regio Venlo is daarom extra hard op zoek naar goede klinisch geriaters.

  Klinische geriatrie in regio Venlo

  In de regio Venlo zoeken met name ziekenhuizen naar ervaren klinisch geriaters. In de klinische geriatrie kunnen vaak alleen maar klinisch geriaters aan de slag als hoofdbehandelaar. Medische specialisten zijn daarom hard nodig in het gebied. Om meer geriaters te trekken bieden ziekenhuizen hoge salarissen en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Geriater is schaars geworden

  De klinische geriatrie is één van de minst populaire takken in de geneeskunde. Hetzelfde geldt voor de specialist ouderengeneeskunde. Dit resulteert in weinig personeel voor een markt die steeds groter wordt. Nederland is namelijk sterk aan het vergrijzen en dat zorgt juist weer voor meer vraag naar goede geriaters die veel weten over de ouderengeneeskunde.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen