Regio Roermond op zoek naar psychologen

  Vacatures in de regio Roermond voor psychologen

  Psychologen hebben het in Nederland een stuk beter dan voorheen. De recessie is voorbij en de economie draait op volle toeren. Dit betekent dat de vraag naar goed personeel ook weer flink aan het toenemen is, ook voor de regio Roermond in Limburg. De regio is op zoek naar zowel basispsychologen als GZ-psychologen (gezondheidszorgpsychologen). Daarnaast zoekt de regio ook naar psychiaters en klinisch psychologen. De laatste groep is de top van de psychologie.

  Werken in Roermond als psycholoog

  BIG-geregistreerde psychologen zijn in Nederland schaars geworden. Dit betekent dat er meer vacatures zijn dan personeel. Veel ggz instellingen moeten daarom zoeken bij de concurrentie voor personeel of met mooie extraatjes komen om personeel te trekken naar de eigen instelling. Psychologen kunnen echter overal wel aan de slag, dus niet alleen bij ggz instellingen. Denk bijvoorbeeld aan de verslavingszorg en ziekenhuizen. Ook kunnen psychologen terecht bij verpleeghuizen en kunnen ze als zelfstandige aan de slag. Werken als zelfstandige psycholoog heeft een aantal voordelen. Zo kun je als zzp'er zelf bepalen wat je wel en niet wilt gaan doen. Wil je bijvoorbeeld bepaalde handelingen niet uitvoeren? Dan is dat bespreekbaar met de werkgever. Ook verdienen zzp'ers vaak meer dan psychologen in loondienst. 

  Werken als zzp'er

  Er zijn een aantal voordelen voor zzp'ers. Naast de keuze voor de werkzaamheden is het veel makkelijker om te onderhandelen over het salaris. Niet alleen psychologen kunnen ervoor kiezen om als zzp'er aan de slag te gaan. Ook psychiaters doen dit vaak. Het uurtarief van een zelfstandige psychiater (zzp'er) ligt veel hoger dan een psychiater in loondienst. Basispsychologen zijn veelal niet werkzaam als zzp'er. Er zijn simpelweg genoeg basispsychologen waardoor instellingen via reguliere werving genoeg mensen kunnen vinden.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen