Regio Tilburg op zoek naar Psychiaters

  Psychiater worden in Tilburg

  Veel zorginstellingen zijn hard op zoek naar psychiaters. Ook zoeken instellingen en organisaties in de regio Tilburg naar psychiaters die zich onder andere in willen zetten voor de ouderenpsychiatrie. In Tilburg kunnen psychiaters werken bij ziekenhuizen, in de verslavingszorg en ggz instellingen. De zoektocht naar psychiaters voor de ouderenpsychiatrie vergt extra aandacht aangezien de ouderenpsychiatrie minder populair is dan de overige onderdelen van de psychiatrie. 

  Werken met ouderen in de psychiatrie

  Wat ga je doen als psychiater in de ouderenpsychiatrie? Welke taken neem je op je? In de ouderenpsychiatrie zijn een aantal zaken belangrijk. Zo hebben ouderen veel vaker te maken met meerdere ziektebeelden dan jongere mensen. Dit betekent dat de psychiater kennis moet hebben van veel verschillende ziektebeelden en deze met elkaar in relatie kan brengen. Over deze vaardigheden beschikt de klinisch geriater ook.

  GGz Breburg vacatures

  Jij zoekt werk in de geestelijke gezondheidszorg? Bij GGz Breburg, de grootste ggz aanbieder van de regio Tilburg kun je snel aan de slag als psychiater. Met meer dan tien openstaande vacatures is er altijd wel een mooie vacature beschikbaar voor elke psychiater. Kijk op de vacaturesite van Geneesouderen voor meer informatie over vacatures in de (ouderen)psychiatrie.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2018 Geneesouderen