Specialist ouderengeneeskunde in Eindhoven

  Werken als specialist ouderengeneeskunde in Eindhoven

  Vacatures voor de specialist ouderengeneeskunde zijn er in overvloed, maar waar vind je nou jouw droombaan als de topprofessional in de zorg? Denk eens aan de Brabantse stad in Zuid-Nederland! Eindhoven is wellicht de slimste stad van Nederland. Dit heeft de stad te danken aan de vele tech-gerelateerde bedrijven die zich in en rondom de stad vestigen. Uiteraard drukt de technische universiteit ook een behoorlijke stempel op het imago van de stad. Eindhoven is een echt kennisbolwerk. Het is daarom niet voor niets dat er veel vraag is naar specialisten in de zorg. Ook in de ouderengeneeskunde van Eindhoven is er vraag naar specialisten. Welke kansen zijn er?

  Vacatures specialist ouderengeneeskunde in de Brabantse stad

  Jij zoekt werk, maar waar zijn de banen? In de provincie Noord-Brabant zijn de banen nooit ver, zeker niet voor de specialist ouderengeneeskunde én dat wordt in de toekomst alleen nog maar makkelijker. Naar schatting zullen er in de toekomst namelijk veel meer van deze specialisten nodig zijn, zeker in een stad met meer dan 200.000 inwoners.

  Ziekenhuizen in Eindhoven

  Een voordehandliggende werkplek voor de specialist ouderengeneeskunde is natuurlijk het ziekenhuis. In Eindhoven vind je de volgende ziekenhuizen:

  • Catharina Ziekenhuis
  • St. Anna Ziekenhuis
  • Máxima Medisch Centrum

  Ook buiten Eindhoven bestaan zorginstanties met vacatures voor de specialist ouderengeneeskunde.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2018 Geneesouderen