Amsterdam is op zoek naar psychiaters!

  Vacatures voor psychiaters in Amsterdam

  Ben jij psychiater en op zoek naar vacatures in de (ouderen)psychiatrie? Goed nieuws, want de hoofdstad is haastig op zoek naar jouw kwaliteiten. Amsterdam is de stad in Nederland met de meeste inwoners en zoekt psychiaters. Dit is uiteraard geen nieuwtje in de zorgwereld. Bijna overal in Nederland wordt namelijk haastig gezocht naar psychiaters, zeker naar psychiaters die zich willen inzetten op de afdeling ouderenpsychiatrie. De schaarste van het beroep, en dan met name de schaarste van het aantal opleidingsplaatsen voor psychiaters heeft ertoe geleid dat er veel te weinig psychiaters zijn, terwijl de vraag naar de specialist blijft groeien.

  Psychiater in Amsterdam

  De hoofdstad heeft een aantal voordelen voor psychiaters. Zo heeft Amsterdam een uiterst dynamisch woon- en werkklimaat te bieden. Een aantal universiteiten zijn in de stad gevestigd waardoor de stad levendig, jong en een academisch sfeertje heeft. Daarnaast staat de stad bol van kennis in de universitaire ziekenhuizen. Wetenschap, goede zorg en professionals vormen een perfecte mix om het werk als psychiater goed uit te kunnen voeren.

  Werken als psychiater in Amsterdam

  Psychiaters hoeven in Amsterdam niet lang te zoeken naar vacatures. Zo heeft de ggz instelling Arkin veel verschillende vacatures beschikbaar voor psychiaters. Naar schatting zal het aantal medische professionals, waaronder de psychiater alleen maar groeien. Dit betekent dat de druk steeds groter wordt om goede psychiaters te trekken naar de zorginstellingen en daarmee de vacatures zullen gaan groeien.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen