GZ-psycholoog gezocht voor regio Den Helder

  Regio Den Helder zoekt GZ-psychologen

  Den Helder is hard op zoek naar collega's in de GZ-psychologie. Psychologen zijn in Nederland hard nodig en worden daarom gezocht door met name ggz instellingen. Zo zoeken ggz instellingen in én rondom Den Helder ook naar psychologen. Met name BIG-geregistreerde psychologen zijn hard nodig. Dit zijn psychologen die een postmaster opleiding hebben afgerond. Naast GZ-psychologen zijn daarom ook vacatures beschikbaar voor klinisch psychologen in het gebied. Artsen in de ggz, psychiaters in bijvoorbeeld de ouderenpsychiatrie, zijn ook nodig in Den Helder.

  Psychiaters zijn schaars

  In heel Nederland zoeken instellingen naar psychiaters. De krimp gebieden in Nederland zijn extra kwetsbaar. Krimp gebieden zijn gebieden in Nederland waar steeds minder personeel aanwezig is voor de instellingen in het gebied. Den Helder ligt ook een krimp gebied.

  Vacature GZ-psycholoog Den Helder

  Instellingen in Den Helder moeten het met name hebben van inwoners die buiten de stad hebben gestudeerd en die weer terug willen keren naar de stad om te werken als bijvoorbeeld GZ-psychooog. Den Helder heeft geen universiteit, het is daarom niet mogelijk om bijvoorbeeld de studie psychologie te studeren in Den Helder.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen