Regio Twente zoekt collega's in de Ouderenzorg

  Specialisten in de ouderenzorg gezocht

  In het oosten van Nederland is men haastig op zoek naar extra mensen in de ouderenzorg. Met name in de regio Twente zijn instellingen op zoek naar professionals die zich willen inzetten voor de zorg van ouderen. Er bestaat al geruimte tijd een groot tekort aan collega's in de ouderenzorg waardoor de wachttijden langer worden en er meer inzet en energie van medewerkers wordt verwacht.

  Werven van Verzorgenden IG

  Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar ouderenzorg zoeken instellingen haastig naar nieuwe collega's. Zo gaat het bijvoorbeeld om collega's Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Door allerlei veranderingen in de zorg moeten medewerkers meer kunnen dan ooit. Zo wordt er van hen verwacht dat ze speciale technieken onder de knie hebben en dus veel meer als een specialist aan het werk gaan.

  Complexe ouderenzorg

  Ouderen komen tegenwoordig en in de toekomst veel later in een verzorgingstehuis terecht. Dit betekent dat de zorg voor hoogbejaarde ouderen veel complexer en vaak ook uitgebreider is. Dit zorgt er voor dat instellingen op zoek zijn naar medewerkers die weten hoe ze complexe vragen in de ouderengeneeskunde kunnen oplossen en/of kunnen behandelen.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen