Vacatures in Twente: ouderenzorg komt eerst!

  Een baan in de ouderenzorg van Twente

  Het oosten van de provincie Overijssel is met spoed op zoek naar nieuw zorgpersoneel in de ouderenzorg. Er zijn daarom ook veel vacatures beschikbaar in de ouderenzorg van Twente. Ouderen moeten goed geholpen worden, ook in de krimpregio's van Nederland. Twente is een typisch gebied waar steeds meer ouderen wonen. Deze ouderen moeten ook goed geholpen worden, maar dat kan alleen met goed zorgpersoneel in de ouderenzorg. Personeel wordt steeds moeilijker te vinden, ook in Twente is dat dus het geval. Instellingen en ziekenhuizen zoeken daarom steeds vaker naar zorgpersoneel, denk bijvoorbeeld aan verpleegkundigen en verzorgenden. Ben jij een een zorgprofessional? In dat geval kun je snel aan de slag in Twente.

  De ouderenzorg is heel groot

  Heb je geen opleiding in de zorg, maar heb je wel de juiste werkhouding om in de oudernzorg aan de slag te kunnen? In Twente is dat mogelijk. Zo is het mogelijk om als zij instromer in de ouderenzorg aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een speciale opleiding volgen, vaak intern én met een salaris. Het werken en leren in de ouderenzorg wordt steeds populairder waardoor de branche ook steeds groter wordt. Jij zoekt een baan in de ouderenzorg, Twente heeft vacatures beschikbaar!

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen