Verzorgende IG vacature in Hengelo

  Vacature als verzorgende IG in Hengelo

  Werken in de zorg is voor veel mensen aantrekkelijk werk. Vacatures in de zorg zijn er vollop. Er zijn dus veel mogelijkheden voor mensen die graag willen werken in de ouderenzorg. Niet alleen de ouderenzorg zoekt naar nieuw zorgpersoneel. Ook ziekenhuizen en ggz instellingen zoeken naar nieuwe medewerkers en nieuwe collega's in de zorg. Als verzorgende IG heb je snel een leuke baan gevonden in regio Hengelo. Organisaties en bedrijven zijn daar haastig op zoek naar nieuw zorgpersoneel. Extra handjes zijn altijd nodig om de ouderen in het gebied te helpen.

  Werken als verzorgende IG in Hengelo

  In Hengelo zijn veel vacatures voor de verzorgende IG. Met de juiste kennis en vaardigheden mag je veel en heb je een mooie afwisselende baan te pakken. In regio Twente zoeken veel instellingen naar verzorgenden IG. Dit heeft te maken met de schaarste van het beroep. Het is voor bedrijven steeds moeilijker om nieuw personeel te vinden. Dit zorgt ervoor dat verzorgenden IG steeds meer vacatures vinden en dus ook veel makkelijker kunnen wissen van baan. Ook personeel dat niet in de zorg werkt kan kiezen voor een baan in de zorg. Een opleiding is wel nodig én uiteraard de juiste werkhouding.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen