Werken in de ouderenzorg van Overijssel

  De ouderenzorg van Overijssel

  In heel Nederland is men hard op zoek naar nieuwe collega's die graag willen werken in de ouderenzorg. De provincie Overijssel is geen uitzondering. Ook in Overijssel zoeken bedrijven en instellingen naar nieuwe medewerkers die graag willen werken in bijvoorbeeld de geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg of verpleeghuizen. Nederland vergrijst snel waardoor er steeds meer zorgprofessionals nodig zijn die willen werken in de ouderenzorg. Waar zijn de nieuwe collega's die graag hun handen uit de mouwen willen steken? In de provincie Overijssel zoekt men met name collega's voor de regio's Twente, Deventer en Hardenberg.

  Werken in de ouderenzorg

  Jij zoekt een nieuwe baan? Denk dan eens aan de ouderenzorg van de provincie Overijssel. De vergrijzing slaat hard toe, in sommige regio's veel sneller. Dit heeft te maken met de dubbele vergrijzing. Dit betekent dat mensen ouder worden en hulp nodig hebben, maar dat bestaande medewerkers binnenkort ook met pensioen gaan en het bedrijf verlaten en dus de zorg niet meer kunnen leveren en op termijn zelf hulp nodig hebben. Van wie zul je wellicht denken.

  Instromers voor de ouderenzorg

  Werk jij nu heel ergens anders en wil je graag in de zorg werken? Dat kan! Zorginstellingen zoeken veelal naar mensen die op dit moment heel ergens anders werken, maar niet weten dat ze voor een switch kunnen kiezen én dat die overstap ook mogelijk is. Nieuwe collega's worden bijvoorbeeld gezocht voor de geestelijke gezondheidszorg. In de provincie Overijssel zijn de Dimence Groep en Mediant de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen