Collega's in de ouderenzorg van Middelburg gezocht

  Regio Middelburg zoekt collega's in de ouderenzorg

  Zeeland is hard op zoek naar nieuw personeel in de ouderenzorg. De provincie is relatief snel aan het vergrijzen en heeft daardoor meer behoefte aan nieuw en jong personeel om de oudere generatie, die met pensioen gaat te vervangen. Daarnaast wonen er relatief veel bejaarden en hoogbejaarden in Zeeland. Deze mensen heben zorg nodig, waardoor er meer personeel nodig is om die groep te kunnen ondersteunen in onder andere verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en ggz instellingen.

  Zorginstellingen in Middelburg

  In de Zeeuwse stad Middelburg zijn een aantal zorginstellingen gevestigd die zich specialiseren in ouderenzorg. Deze instellingen hebben vele vacatures vacant, met name vacatures voor verpleegkundigen maar ook vacatures voor bijvoorbeeld GZ-psychologen en psychiaters in de ouderenpsychiatrie. Klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten worden ook gezicht in Middelburg en overige plaatsen in de provincie Zeeland.

  Veel vacatures, veel keuzevrijheid

  In de ouderenzorg is het booming. Veel vacatures zorgt voor veel keuzevrijheid. Dit betekent ook dat huidig personeel makkelijk kan beslissen om van baan te veranderen. Het is niet meer zo rigide als vroeger, waarbij je blij moest zijn met je vaste baan en het veranderen van baan werd ontmoedigd. Tijdens de economische crisis moest je blij zijn met een vaste baan, maar tegenwoordig ligt het werk voor het oprapen. Dit zorgt voor meer kansen en meer doorgroeimogelijkheden zonder de angst om thuis werkloos op de bank komen te zitten.

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen