Vlissingen heeft vacatures voor psychiaters

  Werken als psychiater in Vlissingen

  De Zeeuwse stad Vlissingen zoekt psychiaters. De grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Zeeland is Emergis. De zorginstelling heeft veel vacatures beschikbaar voor psychiaters, psychologen en overige zorgprofessionals. Psychiaters in Zeeland, en dan met name regio Vlissingen kunnen snel aan het werk komen. Dit heeft te maken met de schaarste van psychiaters in Nederland. De schaarste geldt zeker voor de dunbevolkte gebieden van Nederland. De dunbevolkte gebieden zijn onder andere Zeeland, delen van Groningen en Friesland en het noorden van Limburg. In deze regio's zijn ggz instellingen hard op zoek naar psychiaters voor onder andere de ouderenpsychiatrie.

  Psychiaters voor het F-ACT team in Zeeland

  F-ACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment en is onderdeel van de psychiatrie, ook in Zeeland. Het F-ACT team zoekt naar psychiaters die het team willen versterken. Het F-ACT team begeleid en behandelt patiënten in Zeeland met ernstige psychiatrische aandoeningen. Naast het F-ACT team zijn er meerdere teams waar psychiaters kunnen werken. Zo zijn er afdelingen voor ouderenpsychiatrie, specialistische psychiatrie en teams die zich bezig houden met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA).

  Bekijk vacatures

  Vind hier jouw baan in de Ouderenzorg!

  Direct bekijken

  Geneesouderen | Werken en Leren in de Ouderenzorg

  Deze website levert informatie over mogelijke carrièrekansen voor professionals die meer willen weten over ouderenzorg. Daarnaast worden hier openstaande vacatures geplaatst om werkgevers en professionals uit de ouderenzorg bijelkaar te brengen.

  Feiten en Cijfers

  De zorg is de grootste bedrijfstak in Nederland (CBS)

  In het jaar 2040 is één op de vier ouder dan 65 jaar (CBS)

  Ruim 15% van de 85-plusser is ernstig depressief (VUmc)

   

  © 2017 Geneesouderen